Rum för DIG är en verksamhet i lugn miljö med många olika aktivitetsrum. Aktivitetsrummen utvecklas och förändras efter dina intressen. Tillsammans med andra deltagare erbjuds du att vara ute på praktik. Du erbjuds även arbeta med djur, växter eller ha friskvård så som fotboll, träning på gym, massage, promenader eller annat som är bra för kropp och själ.

Vi är en utåtriktad daglig verksamhet vilket innebär att du får ta del av samhällsinriktade arbetsuppgifter utifrån dina intressen. Med rätt stöd kan alla delta i arbetslivet i någon form. Vi ser att deltagandet i samhällslivet bidrar till utveckling och ger en känsla av tillhörighet.

Vill du göra roliga saker tillsammans med andra?

Vi tror att alla mår bra av en innehållsrik och fungerande fritid. Många deltagare har önskemål om att göra saker tillsammans med andra och därför satsar vi även på att hitta på roliga aktiviteter på fritiden.

Helalivet omsorg anordnar gemensamma fritidsaktiviteter och sommaraktiviteter som du kan välja att vara med på.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Adress: Stormbyvägen 6, Spånga

Telefon: 072-742 49 69

Epost: info@helalivetomsorg.se

Categories: Spånga