Funkis erbjuder en trivsam miljö med möjlighet att skapa egna hantverk i ateljén som vi sen säljer i vår secondhand-butik. Du kan även arbeta med filmredigering, gameing eller annat som du är intresserad av. Varje vecka erbjuds friskvård såsom fotboll, träning på gym eller annat som är bra både för kropp och själ.

Här har du möjlighet att förbereda dig innan du tar steget ut i praktik. Om du vill kan du kombinera jobb på Funkis med en praktikplats. Det finns också tid till att umgås med andra, göra gemensamma aktiviteter eller bara komma förbi på en fika.

Vi är en utåtriktad daglig verksamhet vilket innebär att du får ta del av samhällsinriktade arbetsuppgifter utifrån dina intressen. Med rätt stöd kan alla delta i arbetslivet i någon form. Vi ser att deltagandet i samhällslivet bidrar till utveckling och ger en känsla av tillhörighet.

Vill du göra roliga saker tillsammans med andra?

Vi tror att alla mår bra av en innehållsrik och fungerande fritid. Många deltagare har önskemål om att göra saker tillsammans med andra och därför satsar vi även på att hitta på roliga aktiviteter på fritiden.

Helalivet omsorg anordnar gemensamma fritidsaktiviteter och sommaraktiviteter som du kan välja att vara med på.

Funkis har utöver detta egna kvällsaktiviteter och sommaraktiviteter där bara gruppen på Funkis med personal deltar. Det kan vara att spela kubb, ha picknick, gå på Gröna lund, gå ut på någon pub eller restaurang. 

Kontakta oss så berättar vi mer!

Adress: Lindhagensgatan 73, Stockholm

Epost: funkis@helalivetomsorg.se

Telefon: 072 – 742 49 73

Categories: Kungsholmen