Många på arbetsliv uppskattar att praktisera ute på företag och dom gör det gärna tillsammans i mindre grupper. För att få möjlighet att jobba med olika saker erbjuds flera olika praktikplatser i veckan. När du inte vill vara ute på praktik erbjuds du arbeta med media, filmredigering eller ha friskvård så som fotboll, träning på gym eller annat som är bra för kropp och själ. Inne på verksamheten får du även tid till att ta det lugnt och göra annat som du tycker är kul.

Vi är en utåtriktad daglig verksamhet vilket innebär att du får ta del av samhällsinriktade arbetsuppgifter utifrån dina intressen. Med rätt stöd kan alla delta i arbetslivet i någon form. Vi ser att deltagandet i samhällslivet bidrar till utveckling och ger en känsla av tillhörighet.

Vill du göra roliga saker tillsammans med andra?

Vi tror att alla mår bra av en innehållsrik och fungerande fritid. Många deltagare har önskemål om att göra saker tillsammans med andra och därför satsar vi även på att hitta på roliga aktiviteter på fritiden.

Helalivet omsorg anordnar gemensamma fritidsaktiviteter och sommaraktiviteter som du kan välja att vara med på.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Adress: Drottningholmsvägen 320, Bromma

Telefon: 072-742 49 62

Epost: arbetsliv@helalivetomsorg.se

Categories: Bromma