Följ oss på Instagram!

Funkis

Funkis vänder sig till dig som vill jobba i en trygg och stimulerande miljö. I vår härliga ateljé skapar vi egna hantverk som vi sen säljer i vår butik. I butiken kan du stå i kassan och ta emot kunder. Du kan prismärka och fylla på butiken med varor. Det finns också tid till att umgås med andra, göra gemensamma aktiviteter eller bara komma förbi på en fika.

Verksamheten vänder sig även till dig som är döv eller har en hörselnedsättning då kompetens och mångårig erfarenhet av att driva verksamhet i teckenspråkig miljö finns

 Vill du hitta en praktikplats?

På Funkis har du möjlighet att utvecklas och förbereda dina färdigheter innan du tar steget ut på arbetsplatspraktik. Du träffar en arbetskonsulent som tillsammans med dig kartlägger dina förutsättningar, behov och önskemål. Du kan prova på många olika arbetsuppgifter. Kanske vill du jobba med trädgårdsarbete, vara på ett café, i en butik, eller på en bensinmack? Vi samarbetar med flera olika företag och kommunala verksamheter. Om du vill kan du kombinera praktik med jobb på Funkis.

Vill du göra roliga saker tillsammans med andra?

Vi tror att alla mår bra av en innehållsrik och fungerande fritid. Många deltagare har önskemål om att göra saker tillsammans med andra och därför satsar vi även på att hitta på roliga aktiviteter på fritiden.

Helalivet omsorg anordnar gemensamma fritidsaktiviteter och sommaraktiviteter som du kan välja att vara med på. Då samlas deltagare, boende och personal från hela företaget och gör aktiviteter.

Funkis har utöver detta egna kvällsaktiviteter och sommaraktiviteter där bara gruppen på Funkis med personal deltar. Det kan vara att spela kubb, ha picknick, gå på Gröna lund, gå ut på någon pub eller restaurang. 

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Adress: Lindhagensgatan 73, Stockholm

Epost: funkis@helalivetomsorg.se

Telefon: 072 - 742 49 73